Geen producten in je winkelwagen.

  • Binnen 3 uur na aanvraag altijd reactie
  • 24/7 bereikbaar
  • Nette bussen
  • Service met een glimlach

Touringcar huren

Touringcar huren

Touringcar huren

Altijd al benieuwd waar je zo’n enorme touringcar kan huren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verhuren de bus voor vakanties, stedentrips, uitjes, festivals, pretpark bezoeken en nog veel meer. Bij ons heb je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een boeking te plaatsen en dat we je binnen één uur kunnen voorzien van een offerte. Hierdoor hoef je niet lang te wachten op reactie en kan jouw zorgeloze trip snel beginnen. 

Wanneer je bij ons een touringcar huurt bieden we je een comfortabele en veilige rit met een persoonlijke touch! Wij zorgen ervoor dat het uitje start op het moment dat jij de bus instapt. Je hoeft vanaf dat moment nergens zorgen meer om te maken en wij brengen je op plaats van bestemming en halen je natuurlijk ook weer op. We hebben een aantal vaste ophaalpunten in (regio). 

We hebben 2 touringcars tot onze beschikking en hebben een capaciteit van 55 zitplaatsen per touringcar. Het is mogelijk om voor zowel grote als kleine groepen de touringcar te huren. Onze touringcars zijn uitgerust met de juiste faciliteiten om jouw reis zo soepel mogelijk te laten verlopen;

Faciliteiten

  • toilet
  • wifi
  • USB plug-in

Tarieven
Wanneer je een touringcar huurt is het tarief afhankelijk van de bestemming en het aantal personen van de reis. Geef hier aan waar de reis naar toe gaat en wij voorzien je binnen (tijd) van een offerte! Ook hebben wij arrangementen waarin de prijs van de tour en het uitje zijn gecombineerd. 

Stap jij bij ons in? 

 

 

© Copyright BusGo 2022

Gebouwd door Saam' uit Groningen