Geen producten in je winkelwagen.

  • Binnen 3 uur na aanvraag altijd reactie
  • 24/7 bereikbaar
  • Nette bussen
  • Service met een glimlach

Dagje uit?!

Dagje uit?!

 Je kent het wel, je bent na een harde werkweek toe aan een lekker dagje uit met familie of vrienden maar wie is de Bob? En wie zorgt voor het vervoer van de groep? Of wil je er even alleen op uit? BusGO zorgt ervoor dat jij en jouw gezelschap comfortabel van A naar B worden vervoerd. Jouw dagje uit start al in de bus.  

Wij hebben een groot aanbod aan dagjes uit, denk aan stedentrips, pretpark uitjes, musea, festivals, evenementen, arrangementen en ga zo maar door. Je kunt het zo gek niet verzinnen en wij rijden erheen. Onze chauffeurs staan klaar om jouw dag goed te beginnen. Het is zelfs mogelijk om een dagje uit naar het buitenland te boeken bij ons.  

Op het moment van instappen start het avontuur, wij ontzorgen je van een hectische reis en weten precies waar jij moet zijn op het juiste moment.  Wij staan voor kwaliteit, veiligheid, vertrouwen, persoonlijkheid en wij doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons in de bus. Weet jij al waar je dagje uit naar toe gaat? Kijk hier voor de verschillende arrangementen.

 Stap jij bij ons in? 

 

© Copyright BusGo 2022

Gebouwd door Saam' uit Groningen